A Babysense története

A Babysense története

A Hisense Ltd.-t 1991-ben alapították, és ezt követően kifejlesztette a világ első érintés nélküli légzőmozgás-monitorát a csecsemők légzésleállásának (apnoéjának) kimutatására, amely Babysense védjegy alatt ismert.

Azóta a cég szilárd szakértelmet szerzett a minőségi egészségfelügyeleti megoldások fejlesztésében és gyártásában, amelyek megfelelnek a globális piacok szigorú követelményeinek és igényeinek.

A Hisense Ltd. az évek során széleskörű tudásra és szakértelemre tett szert minőségi egészségfelügyeleti megoldások fejlesztésében és gyártásában, amelyek megfelelnek a szigorú szabályozási követelményeknek és a globális piacok igényeinek.

Fő célunk a szülők nyugalma és a babák biztonsága. Ezért folyamatosan kutatjuk és az elérhető legfejlettebb technológiai eszközöket használjuk.

Termékeink bevált és megbízható technológián alapulnak, amely csecsemők millióinak védelmét szolgálja világszerte.

Amikor az időben érkező riasztások életeket menthetnek

A Babysense egy rendkívül érzékeny, érintés nélküli baba légzésfigyelő. Mostantól a szülők nyugalmat kaphatnak, miközben babájuk alszik. A Babysense a légzésleállás (apnoe) kimutatására szolgál csecsemőknél. Folyamatosan figyeli a baba légzési mikromozgását a matracon keresztül alvás közben, és figyelmezteti a szülőket , ha a légzés leáll vagy szabálytalanul lelassul .  A gyors reagálás különbséget tehet a kisebb és a kritikus helyzet között.

A Babysense a maga nemében a világ első légzőmozgás-monitora. Valamennyi ma a piacon elérhető származék a fejlesztés ezen áttörésének eredménye.

A Babysense-t azokra a veszélyekre való tekintettel fejlesztették ki, amelyekkel a csecsemők a kórházakban és az otthonokban szembesülhetnek a hirtelen csecsemőhalál szindrómával (közismert nevén SIDS és kiságy- vagy kiságyhalál). A SIDS továbbra is jelentős halálozási ok az alapvetően egészséges, legfeljebb egy éves csecsemők körében, és az átlagos halálozási arány eléri az évi 22 000 csecsemőt világszerte.

A Babysense légzésmozgás monitor rendkívül hatékony, és több mint 1 millió csecsemőt segített megvédeni a SIDS-től világszerte. A Babysense létfontosságú védelmi intézkedés, amely a biztonságos alvásra vonatkozó óvintézkedésekkel kombinálva biztonságot és nyugalmat biztosít.

A Babysense egy bejegyzett, IIb osztályú orvosi eszköz, amelyet az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK irányelv (CE) szerint hagytak jóvá. Klinikailag tesztelték, és kórházakban, szülőkben és egészségügyi szolgáltatóknál is bevált, fejlettebb eszközökkel a SIDS-hez kapcsolódó fenyegetésekkel szemben.

Vissza a blogba