Hangok Varázsa: Echö - Az Új Magzati Szívhang hallgató

Hangok Varázsa: Echö - Az Új Magzati Szívhang hallgató

Szia kedves Kismama!

Megosztok veletek egy lenyűgöző újdonságot, ami kifejezetten a babavárás varázslatos időszakára szabva - bemutatom nektek az Echö Magzati Szívhang hallgatót! 💖 Élvezd a terhesség minden pillanatát otthonod kényelméből, és hallgasd meg a kisbabád rúgásait, csuklásait, valamint szívhangját. Most már még családtagjaiddal is megoszthatod ezt a felejthetetlen élményt, és együtt élhettek át igazi kötődést a babátokkal.

De miért éppen az Echö?

Biztonságos: Az Echö egy CE 0482 – orvostechnikai minősítésű eszköz, ami garancia a biztonságos használatra. Megfelel a 93/42 MDD, legacy device követelményeinek.

Kompakt és ergonómikus: Az eszköz könnyen kezelhető, kényelmes és egyszerű használni, így bármikor élvezheted a terhességed szépségeit.

Nagy érzékenység és tiszta hang (3MHz): Az Echö kiváló minőségű hangzást biztosít, így minden apró hangot kristálytisztán hallhatsz.

Könnyű és hordozható: Az eszköz könnyű, így bárhová magaddal viheted, hogy ne maradj le egyetlen fontos pillanatról sem.

Fülhallgató osztóval rendelkezik: Mostantól egyszerre ketten is hallhatjátok a pici babát, így még többen lehetnek részesei ennek az egyedülálló élménynek.

Működtetés: 9V elemmel (tartozék): Az elemmel való működtetés egyszerű és praktikus, így mindig készen állsz a hallgatásra.

Tartozék kábelének köszönhetően számítógépre csatlakoztatva a baba hangjait elmenthetjük: Praktikus lehetőség, hogy megőrizd és megoszd a kisbabád hangjait

Terhesség 12. betöltött hetétől használható: Az Echö már korán a terhesség alatt elkezdheti veletek az élményeket megosztani.

Ne maradjatok le erről az egyedülálló lehetőségről, és szerezd be az Echö Magzati Szívhang hallgatót most, hogy minden pillanatot megörökíthessetek a kisbabátokkal!

 

Ha még több babavárásra és anyaságra vonatkozó információra kíváncsiak vagytok, látogassatok el a bababoltunkba vagy olvassátok el a blogunkat a legfrissebb tippekért és tanácsokért!🌸

Vissza a blogba